OEM Παραγωγή

Η καλύτερη σύνδεση

Η τεχνολογία LOKRING® Single Ring είναι μια μέθοδος για τη σύνδεση μεταλλικών γραμμών ψυκτικού κυκλώματος χωρίς συγκόλληση, ώστε να είναι μόνιμες και ερμητικά σφραγισμένες. Για το σκοπό αυτό, η VULKAN κατασκευάζει προσαρμοσμένους συνδέσμους σωλήνων LOKRING για οποιαδήποτε εφαρμογή με βάση τα υλικά, τις διαστάσεις και τις ανοχές των σωλήνων καθώς και τα σχετικά εργαλεία συναρμολόγησης. Είτε πρόκειται για τη βελτιστοποίηση του κόστους, τη βελτίωση της ποιότητας ή την επίλυση ενός προβλήματος – το LOKRING® Single Ring είναι η απάντηση!

Τομείς εφαρμογής της τεχνολογίας LOKRING SINGLE RING

Ο κύριος τομέας εφαρμογής είναι η κατασκευή του κυκλώματος ψυκτικού στη σειρά παραγωγής ψυγείων και καταψυκτών. Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές για την κατασκευή στοιχείων (εξατμιστών) για συστήματα κλιματισμού αυτοκινήτων, για εναλλάκτες θερμότητας στην τεχνολογία ψύξης και κλιματισμού (π.χ. κατασκευή αντλιών θερμότητας) ή με τη σειριακή εγκατάσταση τεχνολογίας ψύξης και κλιματισμού (π.χ. κλιματισμός για λεωφορεία).

ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ (Εδώ η χρήση του LOKRING το έχει αποδείξει δισεκατομμύρια φορές τα τελευταία 40 χρόνια. Ωστόσο, σε αυτό το τμήμα κατασκευάζονται επί του παρόντος πολλοί ΜΟΝΟΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ LOKRING (LOKRING SINGLE RING) για νέες εφαρμογές, έτσι ώστε ένας αυξανόμενος αριθμός συγκολλημένων συνδέσεων να αντικαθίσταται από το LOKRING)

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (Η VULKAN είναι εδώ και πολλά χρόνια προμηθευτής συνδέσεων σωλήνων για την αρχική τοποθέτηση εξαρτημάτων κλιματισμού σε κορυφαίους προμηθευτές στην αυτοκινητοβιομηχανία. Το LOKRING SINGLE RING χρησιμοποιείται στην σειρά παραγωγής κατασκευής εξατμιστών και εναλλακτών θερμότητας από αλουμίνιο)

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ; Θα θέλατε να μειώσετε το κόστος, να βελτιώσετε την ποιότητα ή να λύσετε ένα πρόβλημα κατά την κατασκευή ενός κυκλώματος ψυκτικού; Θα θέλατε να απορρίψετε τη συγκόλληση σε μια συγκεκριμένη σύνδεση ή να την απορρίψετε εντελώς; ΑΚΟΜΑ ΤΟ σκέφτεστε;

vulcan 10

Πλεονεκτήματα

→ Καμία παραγωγή θερμότητας

→ Υψηλότερο ποσοστό στεγανότητας

→ ΚΑΘΑΡΗ σύνδεση

→ Χωρίς αναθυμιάσεις εργασία

→ Καμία καύση

→ Καμία εκπομπή άνθρακα

→ Γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση μέσα σε 10 δευτερόλεπτα

→ Μπορεί να ενώσει οποιοδήποτε συνδυασμό μεταλλικών υλικών (χαλκός, χάλυβας, αλουμίνιο, ανοξείδωτο ατσάλι, τιτάνιο...)

→ Δεν απαιτεί εξειδικευμένους / πιστοποιημένους χειριστές

 

Συνδυασμοί υλικών

vulcan 11

Αρχή λειτουργίας

Χάρη στο κωνικό εσωτερικό περίγραμμα του LOKRING, η διάμετρος του εξωτερικού σωλήνα μειώνεται κατά τη συναρμολόγηση σε τέτοιο βαθμό που ο εσωτερικός και ο εξωτερικός σωλήνας δημιουργούν μια ερμητικά σφραγισμένη σύνδεση μετάλλου με μέταλλο. Η διάρκεια ζωής της αεριοστεγανότητας της τοποθετημένης σύνδεσης εξασφαλίζεται από την κατάσταση μόνιμης ελαστικής προέντασης, η οποία παράγεται από τις ακτινικές δυνάμεις του LOKRING που ενεργούν προς την αντίθετη κατεύθυνση από τη σύνδεση μεταξύ του εξωτερικού σωλήνα και του εσωτερικού σωλήνα.

vulcan 12

‘’Για τις διάφορες εφαρμογές μας Single Ring, έχουμε δημιουργήσει ειδικά έγγραφα Βέλτιστων Πρακτικών, τα οποία είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος’’

 

Τεχνικές προδιαγραφές Single Ring

→ Εγκρίσεις TÜV / UL (Αρχείο SA12004) Πρότυπα αναφοράς EN 378-2 και ISO 14903

→ Μέγιστη πίεση λειτουργίας Al 25 bar (360 psi) με 5 φορές ασφάλεια: 125 bar (1800 psi)

→ Μέγιστη πίεση λειτουργίας Cu 40 bar (580 psi) με 5 φορές ασφάλεια: 200 bar (2900 psi)

→ Μέγιστη πίεση λειτουργίας St 50 bar (725 psi) με 5 φορές ασφάλεια: 250 bar (3600 psi)

→ Επιτρεπτά ψυκτικά HFC, HC, ακατάλληλα για NH3

→ Εύρος θερμοκρασίας -50°C έως 150°C (-58°F έως 302°F)

→ Εύρος διαμέτρου σωλήνα 1,6 mm έως 28 mm (1/16" bis έως 1 1/8")

→ Ελάχιστο πάχος τοιχώματος σωλήνα 0,3 mm

→ Μέγιστο πάχος τοιχώματος σωλήνα 1,5 mm

→ Μέγιστη τραχύτητα της επιφάνειας του σωλήνα Rt 40 Microns

 

#Το γερμανικό πρότυπο διαχείρισης ποιότητας είναι το σημείο αναφοράς για τη διεθνή παραγωγή της LOKRING. Η πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας και η ανάπτυξη εξαιρετικά προηγμένων βιομηχανικών συστημάτων επεξεργασίας εικόνας διευκολύνουν τον έλεγχο ποιότητας 100%.#

vulcan 16

signature new

© Copyright 2024 Refconnectors.gr - Σύνδεσμοι σωλήνων. All Rights Reserved | Designed By csattica